Kaylee & Demi

Vriendinnen voor het leven! Kaylee (links) en Demi (rechts) hebben elkaar ontmoet tijdens de Revalidatie. Ze gingen zelfs samen als klasgenoten naar het basisonderwijs. Deze Girlpower vriendinnen zijn allebei fan van K3 van Studio 100. Wanneer K3 muziek opstaat, gaan ze allebei uit hun dak! Met deze foto inspireren ze iedereen, dat zijn hun superkrachten! Zo leveren wij met zijn alle een bijdrage aan Kaylee's & Demi's Child’s Future!

Maak kennis met K3 Girlpower Kaylee

Bij Kaylee werd een zeldzaam syndroom ontdekt. Een verandering op Chromosoom 10 zorgt voor onder meer spierzwakte en leerproblemen.

 

Kaylee heeft een cognitieve leeftijd van 3/4 jaar. Zij is volledig afhankelijk in haar persoonlijke verzorging en dagelijkse activiteiten. Met deze vrolijke K3 foto inspireert ze iedereen, dat is haar superkracht!


Zo leveren wij met zijn alle een bijdrage aan Kaylee's Child’s Future! We hebben allemaal wel superhelden in onze leven.
Voor sommige zijn dat onze vaders, moeders, opa's en oma's, broers en zussen. Voor ouders met kinderen die speciale aandacht nodig hebben, zijn hun kinderen de superhelden. Zij leren ons allemaal menselijkheid, geduld, onvoorwaardelijke liefde en nog veel meer.

Maak kennis met K3 Girlpower Demi

Demi is gezond geboren. Toen ze 3 weken oud was, is ze besmet geraakt met de herpes virus (koortslip). Door de besmetting kreeg ze 2 hersenbloedingen waardoor ze Cerebrale Parese niveau IV aan heeft overgehouden.

Ze is rolstoel gebonden, kan niet zelfstandig zitten, lopen of staan. Ze kan niet praten, gebruikt een spraakcomputer, mimiek en handgebaar.

Ze is volledig afhankelijk van derden bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen en door haar epilepsie heeft ze constant toezicht nodig. Ondanks ze nu 13 jaar oud is (2022)  is heeft ze het cognitieve denkvermogen van een 6 jarige. Met deze vrolijke swingende K3 foto inspireert ze iedereen. 
Zo leveren wij met zijn alle een bijdrage aan Demi's Child’s Future!

 
Deze KidZ hebben hun familie gekozen om hun leven extra speciaal te maken. Hun drive voor muziek is hun superkracht! Welkom bij Child's Future.


Kaylee & Demi In de fotostudio met de fotografen.

KAYLEE & DEMI KREGEN HIER HUN CADEAUTJES

Wil je ons lokaal steunen in ons werk?

Ga naar ons contact pagina en stuur een mail dan nemen we snel contact op met je.