Wil en kun je ons steunen? We zijn super blij met alle vormen van hulp. Je steunt ons bijvoorbeeld door je in te zetten als vrijwilliger of een financiële bijdrage te doen.

Overmaken

Ons bankrekeningnummer is: NL96INGB0674603028  tnv: Stichting Child's Future

Donatie Boxen Bij Ondernemers

Wij hebben donatie boxen in de volgende winkels: 

1. Mini Hobby: Radarstraat 10C, 2901 AV Capelle aan den IJssel

2. Fotostudio Zuid: Zuidplein Hoog 570 Rotterdam

3. Multi Tabakshop: Zuidplein Hoog 800 Rotterdam

4. PictureMomentZ: Zuidplein Hoog 836 Rotterdam

5. Drankenhandel Zuid: Groenezoom 293A, 3075 GE Rotterdam

6. Radjoe Art: Hoogstraat 4a, 3011 PN Rotterdam
7. Lorra Jewels & Gifts: Zuidplein Hoog 435, 3083 BE Rotterdam (meldcode: 624)

Pet Fles en Blikjes Box Bij Rotterdamse Ondernemers

1. Fotostudio Zuid: Zuidplein Hoog 570 Rotterdam

Sponsoring

De inkomsten van stichting Child's Future bestaan uit geld van donateurs en van sponsoren. Wat is het verschil tussen een donateur en sponsor? Een donateur verwacht geen tegenprestatie van de stichting. Die schenkt het bedrag. Een sponsor ontvangt wel een tegenprestatie. Dat kan een naamsvermelding zijn, maar ook verder gaan dan dat.

Website Sponsoring

Bij deze vorm van sponsoring worden uw bedrijfsnaam en logo vermeld op de website en genoemd op de sociale media kanalen van Child's Future. Kosten € 100,- per jaar.

Fotobelevenis Sponsoring

Bij deze vorm van sponsoring worden uw bedrijfsnaam en logo vermeld bij de te maken Fotobelevenis van de Kinderen. Deze komen op de website van Child's Future en door de stichting worden de foto's geprint op mokken en persoonlijke merchandise voor de kinderen naar wens zodat het kind elke dag zichzelf als held kan zien. Kosten voor de gehele belevenis en toebehoren bedraagt € 500,- per belevenis. Uw sponsoring mag u persoonlijk aan het kind overhandigen met de daarbij behorende media.