Porsche Kampioen Ritvik

Maak kennis met Porsche kampioen Ritvik.

Ritvik, is net 6 jaar geworden (2023) wanneer er een zeer zeldzame vorm van hersenstam tumor bij hem wordt geconstateerd.

 
"Aanvankelijk dachten de ouders aan een soort migraine". De ene dag heeft hij meer hoofdpijn en de andere weer minder. Met grote broer Rudra (links op de foto) stoeien bracht soms meer vermoeidheid met zich mee dan energie.

Rollercoaster:

Links grote broer Rudra, rechts Ritvik
Links grote broer Rudra, rechts Ritvik

Mama en Papa dringen aan op een hoofdscan. De behandelend artsen van het Harderwijk Ziekenhuis kwamen dezelfde dag met een uitslag: Fase 4! “De wereld stond even helemaal stil." 

Momenteel gaat Ritvik dagelijks van Lelystad voor bestraling naar het Prinses Maxima Ziekenhuis in Utrecht. 

Vol trots zegt Ritvik; Later wordt ik Brandweerman en mijn favoriete eten is: Pizza!

Met zijn kracht en doorzettingsvermogen Emotioneert & Inspireert hij iedereen! Zie jij de zonnestralen? Hij rijdt langs de horizon vervolgt zijn weg in zijn favoriete super stoere auto!

We hebben allemaal wel superhelden in onze leven. Voor sommige zijn dat onze vaders, moeders, opa's en oma's, broers en zussen. Voor ouders met kinderen die speciale aandacht nodig hebben, zijn hun kinderen de superhelden. Zij leren ons allemaal menselijkheid, geduld, onvoorwaardelijke liefde en nog veel meer.

Met deze foto inspireert hij iedereen, dat is zijn superkracht! Zo leveren wij met z'n alle een bijdrage aan Ritvik'Z Child’s Future!

Wil je ons lokaal steunen in ons werk?

Als jij een kind, familie kent die dit zou waarderen, tip ons dan zeker. Het is heel laagdrempelig en wij zullen dan de ouders of voogd persoonlijk benaderen. Ga naar ons contact pagina als je iemand kent. Je kunt ons ook steunen. Hoe je dat doet lees je hier.